Támogatás a Démétér Alapítványnak

|

Az OVB Magyarország és a Fodor igazgatóság 500 ezer forinttal támogatta a Démétér Alapítványt, akik a felajánlott összegből a Démétér Házhoz szereztek be az itt lakók számára bútorokat. Szerettük volna a felújítást önkéntes munkával is segíteni, a járvány miatt azonban ez sajnos nem valósulhatott meg.

A Démétér Alapítvány programja egy hiánypótló kezdeményezés. Céljuk a csontvelő-átültetésen átesett gyermekek gyógyulási esélyeinek növelése. Biztosítják a kis hősök számára a családjuk állandó közelségét a Szent László kórház területén lévő Démétér Házban, és élményekkel gazdagítják a gyógyulás nehéz napjait.

A Démétér Ház 2006 óta látja el ezen feladatát és könnyíti meg a gyógyulás sokszor megterhelő napjait mind a gyerekek, mind a családjuk számára.

Boldogok vagyunk, hogy adományunkkal támogathattuk a felújítást és a működést, ezáltal pedig közvetve azt a nemes küldetést is, amelyet a Démétér Ház fogalmazott meg céljaként és ezúton is kívánunk gyors és minél könnyebb felépülést a kis lakók számára!

Vissza