Támogatás a Madárfészek Alapítvány Akadémiának

|

Az OVB Magyarország és a Tóth Attila területi vezetőség összesen 750 ezer forinttal támogatta a Madárfészek Alapítvány Akadémiát, akik az összegből a Fitt-Box Ökölvívó Egyesület számára szereztek be az edzésekhez szükséges felszereléseket, illetve kifestették az edzőtermet is.

A Fitt-Box Ökölvívó Egyesület a 2009-es alakulása óta szerves részét képezi Kőszeg város sportéletének. Jelenleg 16 versenyző és 20 „hobbista” edz náluk hetente ötször. Versenyzőik jelen vannak minden neves hazai ökölvívó versenyen és gálán, illetve a válogatott kerettagok képviselik hazánkat a világversenyeken is, amelyekről rendszerint remek helyezéssel térnek haza.

Az ökölvívás népszerűsítésének céljából rendszeresen szerveznek önálló versenyeket, toborzókat és bemutatókat. Versenyzőik felkészülésének részét képezik a más egyesületekkel való közös edzések is, amelyeknek gyakran az ő edzőtermük ad otthont. Évek óta szoros kapcsolatot ápolnak a Madárfészek Alapítvány Akadémiával, rendszeresen tartanak közös edzőmérkőzéseket és szerveznek versenyeket.