Az OVB Holding AG meghosszabbítja Mario Freis vezérigazgatói, illetve Frank Burow pénzügyi igazgatói szerződését, még azok lejárta előtt

|

Az OVB kölni központjaAz OVB kölni központja

A Felügyelőbizottság a mai napon úgy határozott, hogy idő előtt meghosszabbítja Mario Freis vezérigazgató (47) és Frank Burow pénzügyi igazgató (49) szerződését, amely eredetileg mindkét esetben 2022. december 31-ig szól. Mario Freis vezérigazgató szerződését további öt évvel, míg Frank Burow hivatali idejét három évvel hosszabbították meg. Az új “mandátumok” 2023. január 1-jén kezdődnek.

Mario Freis 1995-ben csatlakozott a vállalatcsoporthoz, 2010 januárja óta az OVB Holding AG igazgatóságának tagja, 2016-ban nevezték ki vezérigazgatónak. Frank Burow, aki 2021 januárja óta az igazgatóság tagja, 1999-ben csatlakozott az OVB-hez külső tanácsadóként, majd a Csoport számviteli és kontrolling igazgatója lett.

„Az OVB kiemelkedően fejlődött az elmúlt néhány évben. Az Igazgatóság minden egyes tagja rendkívüli módon hozzájárult, hogy az OVB üzleti modellje megfeleljen a jövő követelményeinek. A vezérigazgatói és pénzügyi igazgatói szerződések korai meghosszabbításával a Felügyelőbizottság elismeri és támogatja az OVB Holding AG irányvonalát, egyértelmű jelzést adva a folytonosság mellett, és megerősítve a további növekedés alapjait” – mondta Michael Johnigk, az OVB Holding AG Felügyelőbizottságának elnöke.