OVB Sajtóközlemények

| OVB Vermögensberatung Kft.

Az OVB az 50. jubileumi évében a vállalat történeté-nek legnagyobb árbevételét érte el

Az OVB 2020-ban, az 50. jubileumi évében a vállalat történetének legjobb értékesítési eredményét érte el: a közvetítési bevételek 4,9 százalékkal 270,6 millió euróra növekedtek. Az OVB által 15 európai országban kiszolgált ügyfelek száma 5,5 százalékkal közel 4 millióra nőtt. Az OVB értékesítési csapata 5.248 pénzügyi közvetítőre bővült.

| OVB Vermögensberatung Kft.

Búcsú Kubicsek Róberttől

Fájdalommal értesültünk a szomorú hírről, hogy életének 39. évében elhunyt Kubicsek Róbert munkatársunk. Robi hét évig erősítette az OVB csapatát. Az OVB Magyarország és valamennyi munkatársa nevében osztozunk a család fájdalmában, Robi emlékét soha nem feledjük!

A 2018-as üzleti évben növekedett az OVB forgalma és ügyfélszáma

Az OVB európai pénzügyi közvetítő konszern a 2018-as üzleti évben 225,3 millió euróról 231,3 millió euróra, azaz 2,7 százalékkal tudta növelni összes értékesítési jutalékát. 2017 végén az ügyfelek száma 3,35 millió volt, amely a jelentés napjáig 3,48 millió főt tett ki. A konszern pénzügyi közvetítőinek száma is emelkedett: 2018 végén 4715 pénzügyi közvetítő dolgozott az OVB vállalatnál.

Az OVB egy újabb vonzó piacon jelent meg Belgiumban

OVB megvásárolta a genti székhelyű belga alkuszvállalat, a NV összes részvényét, ezzel sikerrel folytatja európai terjeszkedését.

2018 első kilenc hónapjában nőtt az OVB forgalma

Az európai pénzügyi közvetítő konszern, az OVB 2018 januárja és szeptembere között 169,1 millió euró összesített értékesítési jutalékot ért el. Az előző évi 166,3 millió euróval összevetve ez 1,6 százalékos növekedést jelent.

| OVB Holding AG

Növekvő ügyfélszám és stabil forgalomnövekedés az első negyedévben az OVB konszernnél

Az európai pénzügyi közvetítő konszern az előző évhez viszonyítva 2,7 százalékkal, azaz 3,28-ról 3,37 millióra növelte ügyfeleinek számát. Az összes értékesítési jutalék 2018 első negyedévében 58,6 millió euróra emelkedett.

| OVB Holding AG

OVB a 2017-es üzleti évben: Növekvő ügyfélszám messzemenően stabil üzletmenet mellett

Az európai pénzügyi közvetítő konszern forgalom és operatív eredmény szempontjából csaknem a korábbi évnek megfelelő szinten zárta a 2017-es üzleti évet.

| OVB Holding AG

Egyre több európai ügyfél bízik az OVB-ben

Az európai pénzügyi közvetítő konszern, az OVB Holding AG 2017 szeptember végéig 1,9 százalékkal, 3,33 millió főre növelte ügyfélállományát.

Sajtókapcsolat

OVB Vermögensberatung Kft.