Fókuszban a lakásbiztosítás

|

Trendmánia lakásbiztosítás

A lakásbiztosítások jelentős részében az évek során nem történik értékkövetés, pedig ingatlanunk és a benne tárolt értéktárgyak az évek alatt változnak. Hogy ez miért lehet probléma? Erről is beszélünk a Trendmánia legújabb adásában.

A műsorban szakértőink elmondják, hogy miért, mikor és hogyan érdemes aktualizálni, igényeinkre szabni a  meglévő szerződésünket, amelyre a lakáskampány most jó lehetőséget ad arra. A beszélgetés során megtudhatjuk azt is, hogy mi lehet az oka annak, hogy a lakásbiztosítások több mint 80%-át az ügyfelek tanácsadóval kötik.

Szeretnél szakértői segítséggel csökkenteni a költségeiden? Keresd a hozzád legközelebbi tanácsadónkat.

Olvassa el:

Lakáskötvény keresése

| OVB Vermögensberatung Kft.

Itt találod a lakásbiztosítási kötvényedet

A márciusi lakáskampány apropójából is kiemelt fontosságú a biztosítási kötvény megléte, hiszen most lehetőségünk van arra, hogy a meglévő lakásbiztosításunkat aktualizáljuk, igényeinkre szabjuk, vagy akár felmondhassuk és egy megfelelőbbet köthessünk. Azok számára, akik rendelkeznek ügyfélfiókkal, összegyűjtöttük, hogy egyes biztosítók webes felületein hol találhatóak meg

Lakáskampány

| OVB Vermögensberatung Kft.

Lehet, hogy nem megfelelő védelmet nyújt a lakásbiztosításunk? 

Lakásunk, otthonunk és a benne tárolt értéktárgyak az évek alatt változnak. Viszont a lakásbiztosításunk automatikusan nem követi le ezeket a változásokat. Miért lehet ez probléma? Mert egy nem aktualizált lakásbiztosítás nem nyújt számunkra megfelelő védelmet, így egy esetleges káresemény során nem biztos, hogy a biztosító teljes mértékben megtéríti a kárunkat.