OVB blog

»Változatos hírekkel kapcsoljuk össze az aktuális pénzügyi és előtakarékossági trendeket és kérdéseket«

| OVB Vermögensberatung Kft.

OVB közgyűlés: visszatekintés a sikeres 2020-as üzleti évre és dinamikus évkezdet 2021-ben

Az OVB Holding AG részvényesei a virtuális közgyűlésen nagy többséggel elfogadták a határozathozatalra váró összes napirendi pontot. Ennek során az alaptőke mintegy 97 százalékának képviseletében adtak le szavazatokat.

| OVB Vermögensberatung Kft.

Az OVB rendkívül dinamikusan indította a 2021-es üzleti évet

Az OVB európai pénzügyi közvetítő konszern dinamikusan kezdte az új üzleti évet: a közvetítésekből származó bevételei 2021. első negyedévében 78,7 millió eurót tettek ki. Ezzel az árbevétel az előző év azonos időszakához képest 17,7 százalékos növekedést ért el. A pozitív eredményhez mindhárom regionális szegmens hozzájárult. Az ügyfelek száma a 15 európai országban 3,6 százalékkal, 4,01 millió főre nőtt. 

| OVB Vermögensberatung Kft.

OVB: a járvány ellenére is stabil maradt a biztosításközvetítői piac

Néhány biztosítási termék iránt ugyan csökkent a kereslet a koronavírus-járvány következtében, de a legtöbb biztosítástípus esetében növekedést mutattak a számok, különösen a balesetbiztosítások és a kockázati jellegű életbiztosítások területén – áll a hazai vezető pénzügyi közvetítő cég, az OVB Magyarország friss közleményében. A társaság véleménye szerint nekik az időben kialakított új stratégia segített az ügyfelek megbízható és zavartalan kiszolgálásában.

| OVB Vermögensberatung Kft.

Az OVB 2020 harmadik negyedévében pozitív üzleti eredményt ért el

Köln, 2020. november 10. Az OVB konszern a harmadik negyedévben is folytatta a 2020-as év korábbi szakaszaira jellemző üzleti fejlődést. 2020 első kilenc hónapjában az európai pénzügyi közvetítő konszern közvetítésekből származó bevételei elérték a 195,2 millió eurót.

| OVB Vermögensberatung Kft.

MAPFRE utasbiztosítási tájékoztató a COVID-19 kapcsán

Tanácsadóinkat sokan keresték meg az elmúlt napokban azzal a kérdéssel, hogy ha valakinek a járvány ellenére is halaszthatatlanul utaznia kell, az utasbiztosítások kapcsán mi az OVB Magyarország utasbiztosítási partnerének álláspontja.
 

| OVB Vermögensberatung Kft.

Az OVB az idei év első félévében jelentős forgalom- és eredménynövekedést ért el

Az első negyedév dinamikus üzleti fejlődése után az OVB európai pénzügyi közvetítő konszern 2020. második negyedévében a COVID-19 világjárvány ellenére képes volt elérni, sőt meghaladni az előző év ugyanazon negyedévének árbevételi szintjét.

| OVB Vermögensberatung Kft.

Több tízezer forint adójóváírástól eshetünk el, ha nem figyelünk eléggé

Néhány nap maradt csupán az idei szja-bevallási határidőig, érdemes mindent alaposan ellenőrizni. 

| OVB Vermögensberatung Kft.

Az OVB jelentős eredmény- és forgalomnövekedéssel kezdi meg a 2020-as üzleti évet

Az európai pénzügyi közvetítő konszern, az OVB rendkívül jó első negyedévvel kezdte az 50. jubileumi évét. 2020 januárjától márciusig a közvetítésekből származó bevétel összesen 66,8 millió euró volt, amely jelentősen, 5,9 százalékkal magasabb az előző évi forgalomnál. A konszern mindhárom regionális szegmense forgalomnövekedést valósított meg.

| OVB Vermögensberatung Kft.

Május 15-ig pályázhatnak a mezőgazdasági biztosítási díjtámogatásra a gazdálkodók

Már megnyílt az egységes kérelem (EK) kitöltési felülete, ezzel lehetővé vált a biztosítási díjtámogatás igénylése is. Az eddigi 30% helyett idén már a 20%-ot meghaladó mértékű hozamcsökkenést eredményező kedvezőtlen éghajlati jelenségek esetén is segít a díjtámogatott biztosítás, illetve a támogatás maximális mértéke az összes elszámolható költség 65%-a helyett annak 70%-ára nőtt - hívja fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ)