Társadalmi felelősségvállalás

Támogatás a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatnak

Az OVB Magyarország immár 8. éve elkötelezett támogatója a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat munkájának, amit jól bizonyít, hogy ismét 1 millió forinttal segíthetjük a Gyermekrohamkocsi speciális tevékenységét. Az immáron több mint 20 éve működő szervezet az összegből olyan eszközöket tud vásárolni, amelyek elengedhetetlen felszerelései a mentőautóknak.

Támogatás a Démétér Alapítványnak

Az OVB Magyarország és a Fodor igazgatóság 500 ezer forinttal támogatta a Démétér Alapítványt, akik a felajánlott összegből a Démétér Házhoz szereztek be az itt lakók számára bútorokat. Szerettük volna a felújítást önkéntes munkával is segíteni, a járvány miatt azonban ez sajnos nem valósulhatott meg.

Támogatás a Madárfészek Alapítvány Akadémiának

Az OVB Magyarország és a Tóth Attila területi vezetőség összesen 750 ezer forinttal támogatta a Madárfészek Alapítvány Akadémiát, akik az összegből a Fitt-Box Ökölvívó Egyesület számára szereztek be az edzésekhez szükséges felszereléseket, illetve kifestették az edzőtermet is.

Támogatás a Heim Pál Kórház alapítványának

Az OVB Magyarország és a Szabadkai Olivér régióigazgatóság 1.412.000 forinttal támogatta a Heim Pál Kórház Mentálhigiéniai Központ LÉT-RA Alapítványát. A szervezet az összegből a központban kezelt mentális, különböző fogyatékkal élő, magatartási, iskolai, táplálkozási gondokkal és egyéb pszichés problémákkal küzdő gyermekek gyógyulását elősegítő pszichológiai tesztet és a tároláshoz szükséges bútort vásárolt.

OVB Pályázati Program megvalósulása - Gyermekleukémia Alapítvány

Az OVB Magyarország 800 ezer forinttal támogatta a Gyermekleukémia Alapítványt. A Hernádi István országos igazgatóságával közösen felajánlott összeg segítségével a szervezet egy életmentő defibrillátort vásárolt a Heim Pál Gyermekkórház onkológiai osztályára.

OVB Pályázati Program megvalósulása - Gyermek Intenzív Terápiáért Alapítvány

Az OVB Magyarország 500 ezer forinttal támogatta a győri Gyermek Intenzív Terápiáért Alapítványt. A felajánlás nagy segítséget jelentett ahhoz, hogy megvásárolhassák azt az új ultrahangos készüléket, amelynek komoly szerepe van a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Gyermek Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályán. Ide az olyan kritikus állapotú betegeket veszik fel, akiknél a gyors ellátás és döntés életet menthet. Az ilyen döntésekben segíthet az új eszköz.

| OVB Vermögensberatung Kft.

OVB Pályázati Program megvalósulása - Lakásotthonok Lakóiért Közhasznú Alapítvány

Az OVB Magyarország 500 ezer forinttal támogatta a győri Lakásotthonok Lakóiért Közhasznú Alapítványt. Az összeg egy részéből a tavalyi, Balatonalmádiban eltöltött felejthetetlen hétvége után a Tompa úti Utógondozó Otthon lakói új hűtőszekrénnyel, mosógéppel és gáztűzhellyel gazdagodtak.

OVB Pályázati Program megvalósulása - Tündérfátyol Alapítvány

Az OVB Magyarország 500 ezer forinttal támogatta a Tündérfátyol Alapítványt, amely az adományból a Szabadszállási Mentőállomást segítette egy ápolók, mentőszolgálatok részére kifejlesztett, ugyanakkor otthoni, valamint kórházi használatra is alkalmas szívó-berendezéssel.

OVB Pályázati Program megvalósulása - Heim Pál Gyermekkórház

Az OVB Magyarország hárommillió forinttal támogatta a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványt. A felajánlott összegből a pontos gyógyszeradagoláshoz elengedhetetlen fecskendős pumpákkal, illetve az újszülöttek, csecsemők felső-légúti betegségek, rendellenességek diagnosztikájában használatos fiber-bronchoszkóppal gazdagodott a kórház több osztálya. A jelképes átadást egy Mikulás-ünnepséggel tették emlékezetessé a bent fekvő kis betegek számára, ahol a gyerekek együtt énekelhettek Radics Gigivel és az X-Faktorból ismert Takával.

| OVB Vermögensberatung Kft.

OVB Pályázati Program megvalósulása - Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, Debrecen

Az OVB Magyarország kétmillió forinttal támogatta a debreceni Leukémiás Gyermekekért Alapítványt, amely a felajánlott összegből három gyermek otthonában vállalt felújításokat, a gyermekek így megújult környezetben gyógyulhatnak tovább.

Sajtókapcsolat

OVB Vermögensberatung Kft.