Társadalmi felelősségvállalás

Az ünnepélyes átadáson

| OVB Vermögensberatung Kft.

OVB Pályázati Program megvalósulása - Gyermekleukémia Alapítvány

Az OVB Magyarország 800 ezer forinttal támogatta a Gyermekleukémia Alapítványt. A Hernádi István országos igazgatóságával közösen felajánlott összeg segítségével a szervezet egy életmentő defibrillátort vásárolt a Heim Pál Gyermekkórház onkológiai osztályára.

Balról jobbra: Müller András, az OVB fiókvezetője, Galambos Károly, az OVB területi vezetője, dr. Bogár Csilla, a Gyermek Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály megbízott osztályvezető főorvosa, dr. Horváth Eszter, a Gyermek Intenzív Terápiáért Alapítvány elnöke, Zolnai Gergely, az OVB fiókvezetője, Bogár Beatrix, az OVB területi igazgatója és az OVB győri, Kálvária úti iroda irodavezetője, Árpási András, az OVB fiókvezetője, Székely Norbert, az OVB fiókvezetője.

| OVB Vermögensberatung Kft.

OVB Pályázati Program megvalósulása - Gyermek Intenzív Terápiáért Alapítvány

Az OVB Magyarország 500 ezer forinttal támogatta a győri Gyermek Intenzív Terápiáért Alapítványt. A felajánlás nagy segítséget jelentett ahhoz, hogy megvásárolhassák azt az új ultrahangos készüléket, amelynek komoly szerepe van a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Gyermek Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályán. Ide az olyan kritikus állapotú betegeket veszik fel, akiknél a gyors ellátás és döntés életet menthet. Az ilyen döntésekben segíthet az új eszköz.  

A támogatási összeg jelképes átadása

| OVB Vermögensberatung Kft.

OVB Pályázati Program megvalósulása - Lakásotthonok Lakóiért Közhasznú Alapítvány

Az OVB Magyarország 500 ezer forinttal támogatta a győri Lakásotthonok Lakóiért Közhasznú Alapítványt. Az összeg egy részéből a tavalyi, Balatonalmádiban eltöltött felejthetetlen hétvége után a Tompa úti Utógondozó Otthon lakói új hűtőszekrénnyel, mosógéppel és gáztűzhellyel gazdagodtak. 

| OVB Vermögensberatung Kft.

OVB Pályázati Program megvalósulása - Tündérfátyol Alapítvány

Az OVB Magyarország 500 ezer forinttal támogatta a Tündérfátyol Alapítványt, amely az adományból a Szabadszállási Mentőállomást segítette egy ápolók, mentőszolgálatok részére kifejlesztett, ugyanakkor otthoni, valamint kórházi használatra is alkalmas szívó-berendezéssel.

| OVB Vermögensberatung Kft.

OVB Pályázati Program megvalósulása - Heim Pál Gyermekkórház

Az OVB Magyarország hárommillió forinttal támogatta a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványt. A felajánlott összegből a pontos gyógyszeradagoláshoz elengedhetetlen fecskendős pumpákkal, illetve az újszülöttek, csecsemők felső-légúti betegségek, rendellenességek diagnosztikájában használatos fiber-bronchoszkóppal gazdagodott a kórház több osztálya. A jelképes átadást egy Mikulás-ünnepséggel tették emlékezetessé a bent fekvő kis betegek számára, ahol a gyerekek együtt énekelhettek Radics Gigivel és az X-Faktorból ismert Takával. 

| OVB Vermögensberatung Kft.

OVB Pályázati Program megvalósulása - Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, Debrecen

Az OVB Magyarország kétmillió forinttal támogatta a debreceni Leukémiás Gyermekekért Alapítványt, amely a felajánlott összegből három gyermek otthonában vállalt felújításokat, a gyermekek így megújult környezetben gyógyulhatnak tovább.

| OVB Vermögensberatung Kft.

OVB Pályázati Program megvalósulása - Támogatás a Miskolci Kórház Gyermekrehabilitációs Osztályának

Az OVB Magyarország 500.000 forinttal támogatta a Miskolcon működő Velkey László Gyermek Egészségügyi Központ Gyermekrehabilitációs Osztályát. A felajánlott összegből, illetve egyéb szervezetek és magánszemélyek adományaiból a pénzügyi tanácsadó cég miskolci munkatársai hat kórtermet újítanak fel (hármat már át is adtak), ezzel segítve a bent fekvő gyermekek gyógyulását.

| OVB Vermögensberatung Kft.

OVB Pályázati Program megvalósulása - Markusovszky Egyetemi Oktatókórház

Az OVB Magyarország 1 millió forintot adományozott a Vas Megyei Markusovszky Kórházért Alapítványnak, amelyből fontos eszközöket vásároltak az intézmény részére. 

| OVB Vermögensberatung Kft.

OVB Pályázati Program megvalósulása - Bárczi Gusztáv Általános Iskola

Az OVB Magyarország 1 millió forinttal támogatta a Bárczi Gusztáv Általános Iskola, Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény tanműhelyeinek felújítását,  megfelelő, korszerű eszközökkel való felszerelését. 

| OVB Vermögensberatung Kft.

OVB Pályázati Program megvalósulása - OM Magyarország Onézimusz Alapítvány 2018

A tavalyi év után ezen a nyáron immár másodszor táboroztatott hátrányos helyzetű és nagycsaládban élő gyermekeket a nőtincsi Seholsziget Élményparkban az Onézimusz Alapítvány és a Jézus a Gyermekekért Alapítvány. 

Sajtókapcsolat

OVB Vermögensberatung Kft.

1138 Budapest
Váci út 140.

Tel.: +36 1 231 0670

kommunikacio@­office.ovb.hu